Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

L’escandalosa justificació de Marlaska sobre la infiltració policial a moviments independentistes juvenils

|

- Publicitat -

El ministre d’Interior, Fernando Grande Marlaska, ha tornat a quedar en evidència. Marlaska ha negat que els casos d’infiltració policial a organitzacions juvenils del moviment independentista siguin “persecució ideològica” i ha argumentat l’estratègia dels cossos: “Garanteixen un entorn de seguretat impedint i prevenint la comissió de delictes”.

Publicitat

El ministre s’ha expressat així en la sessió de control al Congrés, quan responia a una pregunta d’ERC. A tall d’exemple, ha apuntat que treballen per evitar “l’afectació d’infraestructures crítiques i que es causi danys a béns materials” i anuncia que de la infiltració no se n’extreu que hi hagi “persecució de la dissidència”.

Després que Rosique critiqués que “es vinculi moviment juvenil i terrorisme” i denunciés que Interior “se salta l’estat de dret” Marlaska ha apel·lat a la “sensibilitat democràtica” d’ERC i els ha recordat que han arribat a diversos acords en matèria de memòria democràtica.

Et pot interessar  Entitats antirepressives i víctimes de l'espionatge es querellen contra la policia infiltrada a Girona i Salt
Publicitat

Més notícies

Opinió