Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Les prioritats d’Espanya: Gastar gairebé nou milions d’euros en totterrenys per la policia del Marroc

|

- Publicitat -

En situació de pandèmia o no, Espanya i el Gobierno tenen clares les seves prioritats. Segons informa el diari Voz Pópuli, invertiran ni més ni menys que 8.654.500 euros en la compra de 130 totterrenys que volen donar a la policia del Marroc. Els vehicles arribarien amb totes les garanties tecnològiques: reixetes protectores, aire condicionat i manual d’instruccions.

Com és evident, el Ministeri de l’Interior del Marroc ha donat suport a aquesta decisió que ha quedat publicada a la Plataforma de Contractació de l’Estat aquest 5 de novembre. D’aquesta manera, el Gobierno gasta bona part dels fons europeus a través de la Fundació Internacional i per Iberoamèrica d’Administracions Polítiques Públiques, la institució de la qual la vicepresidenta Carmen Calvo en presideix el seu patronat.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, un dels sectors més crítics amb aquesta decisió ha estat el de la policia nacional i la guàrdia civil, que asseguren que fa mesoes que demanen “mitjans materials per abordar l’arribada massiva d’immigrants, especialment a les Illes Canàries”.

Et pot interessar  Hazte Oír presenta també una querella contra Begoña Gómez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut