Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Les prioritats d’Espanya: Gastar gairebé nou milions d’euros en totterrenys per la policia del Marroc

|

- Publicitat -

En situació de pandèmia o no, Espanya i el Gobierno tenen clares les seves prioritats. Segons informa el diari Voz Pópuli, invertiran ni més ni menys que 8.654.500 euros en la compra de 130 totterrenys que volen donar a la policia del Marroc. Els vehicles arribarien amb totes les garanties tecnològiques: reixetes protectores, aire condicionat i manual d’instruccions.

Publicitat

Com és evident, el Ministeri de l’Interior del Marroc ha donat suport a aquesta decisió que ha quedat publicada a la Plataforma de Contractació de l’Estat aquest 5 de novembre. D’aquesta manera, el Gobierno gasta bona part dels fons europeus a través de la Fundació Internacional i per Iberoamèrica d’Administracions Polítiques Públiques, la institució de la qual la vicepresidenta Carmen Calvo en presideix el seu patronat.

Per acabar-ho d’adobar, un dels sectors més crítics amb aquesta decisió ha estat el de la policia nacional i la guàrdia civil, que asseguren que fa mesoes que demanen “mitjans materials per abordar l’arribada massiva d’immigrants, especialment a les Illes Canàries”.

Et pot interessar  Feijóo suplica a Sánchez una investidura de només dos anys amb govern del PP per "protegir l'Estat"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió