Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Les portades de diaris espanyols i catalans al servei de l’estat amb la publicitat del Ministerio de Sanidad

|

- Publicitat -

La grandíssima majoria de mitjans de comunicació principals tant espanyols com catalans, han coincidit en posar una publicitat del Ministerio de Sanidad ocupant tota la seva portada, amb el missatge #Salimosmasfuertes, o #ensortimmésforts, un gest que no deixa de sorprendre en la majoria de casos. Per la banda de mitjans espanyols més conservadors, que tant critiquen el Gobierno del PSOE i les seves polítiques davant la crisi del coronavirus, ara comparteixen un missatge seu, lluint la marca del Gobierno de España. D’altra banda, sorprèn menys que mitjans com La Vanguardia o El Periódico siguin servicials amb allò que els mana l’estat, però també l’Ara o el Diari de Girona han decidit treure pit del hashtag publicitari del Gobierno, que ocupa tota la seva portada. El Punt Avui destaca com un dels pocs diaris venuts a Catalunya que no té aquest anunci en portada, i el seu actual director, Xevi Xirgo, ha remarcat la “casualitat” que suposa que, precisament, l’únic diari que va publicar els anuncis de l’1-O, sigui ara el que no té aquest anunci en portada.

Publicitat

En aquest sentit, el president a l’exili, Carles Puigdemont ha expressat el seu respecte pel Punt Avui i pels mitjans independents que depenen de fidelitzar els seus lectors per subsistir, no caient en vendre’s per fer propaganda del Gobierno.

Et pot interessar  [Gener 2024] La Vanguardia i El Periódico abandonen “X” en català per promocionar la versió en castellà dels seus diaris
Publicitat

Opinió

Minut a Minut