Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Les paraules de Garriga, Jové i Salvadó en saber que el TSJC els envia a judici: “Continuarem lluitant”

|

- Publicitat -

El TSJC ha fet públic aquest divendres, 18 de novembre, un cop conclòs el sumari, que envia a judici per l’1-O l’actual consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i els diputats d’ERC Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, a qui els imputa delictes de desobediència, prevaricació, malversació de fons públics i revelació de secrets; Garriga està processada per desobediència greu a autoritat judicial.

Les reaccions dels tres, que inicialment estaven processats individualment i després el TSJC va agrupar les tres causes en una, no s’han fet esperar i han arribat a través de Twitter. Garriga, Jové i Salvadó denuncien la “repressió” i la “persecució judicial” que pateixen per haver treballat a favor del dret a decidir en un referèndum democràtic, però els tres han assegurat, en missatges diferents, que la seva lluita i feina continua.

Publicitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, els ha dedicat també paraules de suport a Twitter, assegurant que “Treballar per la llibertat del nostre país no és cap delicte“. En el mateix missatge, ha volgut enviar “tot l’escalf” a Bernat Solé, inhabilitat per “participar activament” en l’1-O.

Et pot interessar  Jové i Wagensberg entren a la llista d'ERC per al 12-M junt amb Capella, Elena, Vilagrà, Campuzano i Verge
Publicitat

Opinió

Minut a Minut