Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Les municipals de Catalunya,”fonamentals” per remuntar la situació de Cs, segons Arrimadas

|

- Publicitat -

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dissabte que Catalunya és “fonamental” per redreçar la situació del partit i garantir-ne la remuntada política. Ho ha dit a l’Hospitalet de Llobregat en un acte amb alcaldes i regidors de la formació arreu de l’estat espanyol en què ha defensat el procés de “renovació” que està duent a terme el partit des de la patacada de les eleccions andaluses del passat mes de juny. “Això ho tornarem a aixecar i tornarem a aconseguir coses que semblaven impossibles”, ha garantit, i ha fixat com a “primer repte” les eleccions municipals del proper mes de maig.

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, també ha intervingut a la convenció i ha carregat contra els discursos que auguren la desaparició del partit. “Pensen que passarem”, ha dit, “però no estem morts”. El diputat català ha admès que la polarització política és un dels elements que ha contribuït a la pèrdua de pes de Cs, que s’ha quedat “sola al centre”, però ha animat els seus companys a no defallir.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut