Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Les enquestes no es posen d’acord amb el guanyador de les eleccions

|

- Publicitat -

Les enquestes confirmen el frec a frec que hi haurà a les eleccions del 14-F, amb les opcions d’ERC, JxCat, i ara el PSC com a guanyadors. De fet, és tanta la indecisió que les tres enquestes que han sortit a diferents mitjans aquest dilluns, donen un guanyador diferent.

Publicitat

Per una banda, El Español avança Laura Borràs en la cursa pels comicis, amb fins a 33 escons per davant d’Illa i Aragonès, que com a molt arribarien a 30. La intenció de vot baixaria pels republicant mentre que pujaria pels socialistes.


En canvi, l’enquesta de Sigma Dos per Antena 3 dona més opcions d’escons a ERC, tot i que es mantindria el frec a frec amb Junts i el PSC. A més, l’enquesta destaca que cap dels candidats aconsegueix un aprovat en la valoració, sent Aragonès el que més nota obté amb un 4,1, seguit de Laura Borràs i Illa, que empaten a 3,9.

Mentrestant, El Periódico segueix a la seva realitat alternativa on el PSC guanya amb diferència, amb 35 escons, seguit d’ERC i JxCAT (30-31).

Et pot interessar  ERC diu que ha pactat amb el PSOE la reforma del reglament per permetre l’ús del català i el PSOE diu que treballa en un esborrany
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió