Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Les dues contrincants d’atrezzo d’Albiach no es presenten i queden fora

|

- Publicitat -

Les redaccions s’han passat bona part del dia intentant recollir informació de dos noms, Mireia Arana i Eva Gil, i no s’ha trobat gran cosa. Ara esperàvem veure-les a l’assemblea provincial de Tarragona, però no s’hi han presentat, per la qual cosa han quedat fora de la cursa per ser nominades candidates. I fins aquí la notícia! Escriurem dos paràgrafs més perquè no sigui dit.

Per tant, Jessica Albiach torna a ser l’única a les primàries dels comuns per escollir candidat a la Generalitat, després que hagi estat l’única que ha assistit a l’assemblea provincial de Tarragona per recollir avals.

Publicitat

Les dues desaparegudes pre-candidates van registrar les seves precandidatures abans que el termini es tanqués aquest divendres a les 16.00 hores, sumant-se a Albiach, que ja s’havia presentat i que ara torna a ser l’única que podrà ser proclamada guanyadora del procés de primàries, en haver complert tots els requisits.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut