Dilluns, 8 de març de 2021 - Edició 956
La República

Les dues contrincants d’atrezzo d’Albiach no es presenten i queden fora

Ha durat molt poc el procés de “primàries” dels Comuns

Frederic Sabartés
Frederic Sabartés 15/02/2020
Pla curt de la presidenta de Catalunya En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, en una manifestació a Rubí ,el 14 de desembre del 2019 (Horitzontal)

Les redaccions s’han passat bona part del dia intentant recollir informació de dos noms, Mireia Arana i Eva Gil, i no s’ha trobat gran cosa. Ara esperàvem veure-les a l’assemblea provincial de Tarragona, però no s’hi han presentat, per la qual cosa han quedat fora de la cursa per ser nominades candidates. I fins aquí la notícia! Escriurem dos paràgrafs més perquè no sigui dit.

Per tant, Jessica Albiach torna a ser l’única a les primàries dels comuns per escollir candidat a la Generalitat, després que hagi estat l’única que ha assistit a l’assemblea provincial de Tarragona per recollir avals.

Les dues desaparegudes pre-candidates van registrar les seves precandidatures abans que el termini es tanqués aquest divendres a les 16.00 hores, sumant-se a Albiach, que ja s’havia presentat i que ara torna a ser l’única que podrà ser proclamada guanyadora del procés de primàries, en haver complert tots els requisits.