Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Les contradiccions de Podemos: Montero viatja amb Falcon als EUA i sosté que les dones “contaminen menys”

|

- Publicitat -

Més incongruències dins del partit de Podemos, el qual se salta els seus propis principis. Així ho ha fet la ministra d’igualtat del Gobierno Irene Montero, aquest dimecres, i ha quedat ben retratada.

Dins del seu discurs de la força política morada han defensat el principi de la sostenibilitat i l’ecologisme, de fet, una de les declaracions de la mateixa ministra la qual va tenir força ressò va ser que “les dones contaminen menys que els homes”. Les seves paraules no concorden amb els fets.

Publicitat

Seguint les passes de Pedro Sánchez, la líder ha fet servir el Falcon per desplaçar-se als Estats Units, és a dir, ha utilitzat l’avió presidencial de les Forces Armades, el qual contamina una barbaritat. Montero ha viatjat fins al país nord-americà amb l’objectiu de mostrar-se en contra de la decisió del Suprem, que deroga l’avortament com un dret constitucional a tot el país.

A més, cal recordar que el sector de l’aviació és un dels més contaminants a causa de l’ús de grans quantitats de combustibles. Contradictòriament, el Ministeri d’Igualtat, que segueix una línia molt ecologista, ha fet diversos estudis sobre aquesta temàtica.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut