Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Les contradiccions de Podemos: Montero viatja amb Falcon als EUA i sosté que les dones “contaminen menys”

Tot i el discurs ecologista que defensa el partit lila, Montero, sense vergonyes, decideix agafar el Falcon, l’avió presidencial de les Forces Armades

Redacció 01/07/2022

Més incongruències dins del partit de Podemos, el qual se salta els seus propis principis. Així ho ha fet la ministra d’igualtat del Gobierno Irene Montero, aquest dimecres, i ha quedat ben retratada.

Dins del seu discurs de la força política morada han defensat el principi de la sostenibilitat i l’ecologisme, de fet, una de les declaracions de la mateixa ministra la qual va tenir força ressò va ser que “les dones contaminen menys que els homes”. Les seves paraules no concorden amb els fets.

Seguint les passes de Pedro Sánchez, la líder ha fet servir el Falcon per desplaçar-se als Estats Units, és a dir, ha utilitzat l’avió presidencial de les Forces Armades, el qual contamina una barbaritat. Montero ha viatjat fins al país nord-americà amb l’objectiu de mostrar-se en contra de la decisió del Suprem, que deroga l’avortament com un dret constitucional a tot el país.

A més, cal recordar que el sector de l’aviació és un dels més contaminants a causa de l’ús de grans quantitats de combustibles. Contradictòriament, el Ministeri d’Igualtat, que segueix una línia molt ecologista, ha fet diversos estudis sobre aquesta temàtica.