Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Les ADICs n’estan fartes del Govern i es veuen soles davant la defensa de les institucions catalanes

|

- Publicitat -

Clar i contundent ha estat el comunicat que han fet les Assemblees en Defensa de les Institucions Catalanes envers l’actual Govern català, que ja només pensa en les eleccions i es mostra pràcticament submís a l’estat repressor. ADIC ha recordat que es van construir “en defensa de les institucions catalanes des del 155 fins ara”, i ara, anys més tard de l’1-O, veuen “inactivitat del Govern, una dèria partidista i una manca d’unió que ens fa pensar que ens han deixat soles en aquesta defensa”.

ADIC també defensa la figura del president Torra, l’únic que va plantar cara a la seva inhabilitació amb desobediència i que “ningú, ni del seu partit, va secundar”, deixant-lo sol i permetent que se l’inhabilités “sense cap més oposició que les paraules buides d’alguns dirigents polítics”. Al comunicat també reclamen que hi hagi accions, i “sobretot, resultats” d’un Govern a qui per ara es neguen a donar suport, ja que “a hores d’ara es troben lluny de desplegar la República”. Amb tot, des d’ADIC asseguren que continuaran amb la lluita però “no defensarem els representants de les nostres institucions mentre segueixin amb aquesta actitud de doblegar-se davant l’estat espanyol i no recuperin l’esperit de l’1-O”.

Publicitat

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut