Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

L’entorn de Puigdemont evidencia la manca de condemnes als feixistes denunciats per amenaçar el president

|

- Publicitat -

Amenaçar de mort el president Puigdemont surt pràcticament de franc a l’estat espanyol. Així ho demostra la gairebé inexistència de les condemnes per tots aquells feixistes i espanyolistes que han estat denunciats pel mateix president per amenaçar-lo i insultar-lo greument.

Arran d’una piulada de l’assessor en xarxes de Puigdemont, Aleix Clarió, l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas ha evidenciat el fet que del centenar de denúncies interposades en nom del president, “només una condemna lleu”, arribant a la conclusió, un cop més, que “la justícia no és igual per a tothom”. Clarió ja havia comparat aquesta manca de condemnes pels assetjadors de Puigdemont amb el fet que s’hagi condemnat a sis mesos de presó un home per insultar un Guàrdia Civil.

Publicitat

De fet, l’hemeroteca també mostra la falta de condemnes a tots aquells unionistes que l’han amenaçat de mort, amb un parell de resolucions judicials que es tradueixen en multes irrisòries per desitjar que violin el president exiliat (una condemna que es va acabar revocant), i un any i tres mesos de presó per uns missatges al Facebook.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut