Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’autoritària resposta del PP davant les vagues: Bou diu que, si fos alcalde, es plantaria a les vies per desallotjar-les

Segons ell, la vaga només ha triomfat entre la gent de comarques que ha anat a Barcelona encara que -ha apuntat, en un to supremacista- "aquesta vegada sense tractors, almenys"

|

- Publicitat -

El candidat a l’alcaldia de Barcelona pel PP, Josep Bou, ha demostrat el caràcter autoritari del seu partit quan ha dit avui que si ell fos alcalde, es presentaria a les vies de plaça de Catalunya per a desallotjar-les si calgués. Ha afirmat que la vaga general pel judici de l’1-O està sent un fracàs entre els barcelonins, i que les mobilitzacions i protestes com el tall de les vies de tren a plaça Catalunya es produeixen perquè hi acudeix “gent de comarques”. Segons ell, a Barcelona arriba gent de comarques encara que -ha apuntat, en un to supremacista- “aquesta vegada sense tractors, almenys, i faran un aquelarre d’aquests rars i cap a casa”.

Com ‘Ciudadanos’, Bou també ha reclamat més contundència policial als Mossos d’Esquadra (tot i que ja hi ha hagut càrregues i detinguts) pels talls a algunes carreteres. Bou ha sostingut que el president del Govern català, Quim Torra, és un dels màxims responsables de la situació actual, i que també ho és l’alcaldessa, Ada Colau, perquè com a mínim hauria d’haver defensat públicament que el millor per a la ciutat a les portes del Mobile World Congress (MWC) és mostrar-se tranquil·la i assossegada.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut