Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Laurà Borràs nomena Lluís Guinó com a tècnic assessor del seu gabinet

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha nomenat l’exdiputat de Junts i exmembre de la Mesa, Lluís Guinó, com a tècnic assessor del seu gabinet, en qualitat de personal eventual de la cambra catalana. Així es recull en el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (Bopc), que indica que contra aquesta resolució es pot interposar un recurs de reposició en el termini d’un mes a partir de l’endemà de la notificació de l’acord, o un recurs contenciós administratiu davant el TSJC, en el termini de dos mesos.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va condemnar al novembre de 2020 a Guinó i altres tres membres de la Mesa del Parlament -Anna Simó, Ramona Barrufet i Lluís Corominas- a 20 mesos d’inhabilitació per no acatar al Tribunal Constitucional (TC) i tramitar resolucions relacionades amb el procés independentista.

Publicitat

El Bopc també ha publicat la incorporació de Salvador Esteve com a cap de gabinet de la Presidència del Parlament, després d’haver format part del seu equip en el Congrés com a assistent dels diputats de Junts, i la de Pep Elías com a adjunt al cap de gabinet, amb qui va coincidir quan era consellera de Cultura i que actualment era el cap de comunicació de l’Ajuntament d’Igualada (Barcelona).

Un altre dels nomenaments que s’han publicat és el de Jordi Font com a coordinador del grup parlamentari de Junts, a més de les secretàries per a les vicepresidentes del Parlament, Anna Caula (ERC) i Eva Granados (PSC), i d’assessors d’altres formacions.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut