Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Laura Borràs no dimitirà: “Hi hauria la temptació de pensar que l’estratègia era fallida”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha avançat aquest dilluns que no dimitirà després de la decepció amb l’escó de Pau Juvillà, on no ha pogut complir el que es va prometre per lluitar per mantenir-li la condició de diputat.

En una entrevista a Rac 1, Borràs assegura que ha pensat “en tots els escenaris” sent la dimissió un d’ells, però assegura que si hagués plegat “seria llegit com una renúncia, i com una manera de veure que el que ha passat ha estat un error”. “Hi hauria la temptació que el que s’ha plantejat és una estratègia fallida, però la que ha plantejat és l’estratègia a seguir”, ha assegurat la presidenta, que també ha apuntat cap a la part de l’independentisme que “reia sota el nas” després de saber que l’escó de Juvillà arribés retirat al Parlament. Amb tot, la presidenta ja ha avançat que donarà explicacions també a la Junta de Portaveus del Parlament, remarcant que “la rendició no és una opció”.

Publicitat

Durant l’entrevista s’ha repassat el cas Juvillà des de l’inici, Borràs ha explicat el seu punt de vista, i ha acusat l’independentisme de rebutjar la seva “proposta de front comú” contra la “repressió” de l’Estat. La presidenta ha assegurat que estava “disposada” a arribar “fins al final”, però ha admès que “s’han trencat confiances”. “No s’ha volgut fer el pas col·lectiu”, ha lamentat Borràs, que ha insistit que la seva és “l’única via possible per plantar cara a la repressió”. No ha concretat, però, els detalls de la proposta que va fer al president del Govern, Pere Aragonès, ERC i CUP, a qui ha assenyalat per “no acceptar-la”.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut