Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

L’Audiència Nacional se les empesca per quedar-se la investigació de la part de Voloh sobre Tsunami Democràtic

|

- Publicitat -

L’Audiència de Barcelona ha avalat que el jutge que investiga el cas Voloh de presumpte desviament de fons a l’independentisme enviï a l’Audiència Nacional la part de la causa que es refereix a Tsunami Democràtic, segons fonts jurídiques.

Així, el tribunal provincial confirma la decisió del Jutjat d’Instrucció 1 de Barcelona per remetre a l’Audiència Nacional la investigació que afecta els empresaris David Madí i Oriol Soler i l’exconseller Xavier Vendrell, segons ha avançat ‘eldiario.es’.

Publicitat

Al juny, el jutge instructor, Joaquín Aguirre, va decidir enviar a l’Audiència Nacional part de la informació oposada en el mòbil del Vendrell, per incorporar-la a la investigació oberta en aquest tribunal sobre Tsunami Democràtic i el seu paper en els disturbis després de la sentència de el 1-O.

No obstant això, tant les defenses com la Fiscalia es van oposar a enviar aquesta part de la causa a l’Audiència Nacional, la qual cosa sí ha aprovat ara l’Audiència de Barcelona.

El jutge instructor va extreure del mòbil de Vendrell converses en les quals es referia a les protestes als voltants del Camp Nou i a l’autopista, i creu que “no només participa en el moviment de Tsunami, sinó que dóna instruccions de les accions que s’han de realitzar”.

Et pot interessar  Adeu a la piscina il·legal de Pedro J.Ramírez: l'Audiència Nacional fa justícia i n'ordena la demolició
Publicitat

Opinió

Minut a Minut