Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

L’Audiència Nacional reclama una indemnització a Gonzalo Boye que feia temps que havia prescrit

|

- Publicitat -

L’advocat Gonzalo Boye haurà d’indemnitzar l’empresari Emiliano Revilla, pel seu segrest per part d’ETA, que va tenir lloc el 1988, va ser condemnat a pena de presó i a una responsabilitat civil solidària amb la resta d’acusat de 200 milions de pessetes (1.2 milions d’euros).

Publicitat

Així ho estableix la Sección Primera de la Sala Penal de l’Audiència Nacional, on ordena executar la responsabilitat civil del que ara és advocat de Puigdemont i Torraal rebutjar que hagi estat prescrit.

Per això, malgrat comptar amb els pronunciaments en contra de la Fiscalia, el tribunal ordena fer efectius els embargaments que ja es van acordar al seu dia i “profunditzar en la investigació patrimonial” de l’advocat.

Sens dubte, un nou cas de venjança de l’estat contra tot aquell que estigui relacionat amb Puigdemont i l’independentisme. Una nova decisió ridícula de la justícia espanyola, amb un tribunal dividit que, de cop, ha decidit que la responsabilitat civil que Boye sempre ha defensat que havia prescrit, no ho ha fet.

La xarxa s’ha omplert de mostres de suport a Gonzalo Boye, entre elles els missatges de president Torra o Laura Borràs, els presidents de les entitats independentistes Marcel Mauri i Elisenda Paluzie o l’economista Xavier Sala-i-Martín.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió