Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’Audiència Nacional reclama una indemnització a Gonzalo Boye que feia temps que havia prescrit

|

- Publicitat -

L’advocat Gonzalo Boye haurà d’indemnitzar l’empresari Emiliano Revilla, pel seu segrest per part d’ETA, que va tenir lloc el 1988, va ser condemnat a pena de presó i a una responsabilitat civil solidària amb la resta d’acusat de 200 milions de pessetes (1.2 milions d’euros).

Així ho estableix la Sección Primera de la Sala Penal de l’Audiència Nacional, on ordena executar la responsabilitat civil del que ara és advocat de Puigdemont i Torraal rebutjar que hagi estat prescrit.

Publicitat

Per això, malgrat comptar amb els pronunciaments en contra de la Fiscalia, el tribunal ordena fer efectius els embargaments que ja es van acordar al seu dia i “profunditzar en la investigació patrimonial” de l’advocat.

Sens dubte, un nou cas de venjança de l’estat contra tot aquell que estigui relacionat amb Puigdemont i l’independentisme. Una nova decisió ridícula de la justícia espanyola, amb un tribunal dividit que, de cop, ha decidit que la responsabilitat civil que Boye sempre ha defensat que havia prescrit, no ho ha fet.

La xarxa s’ha omplert de mostres de suport a Gonzalo Boye, entre elles els missatges de president Torra o Laura Borràs, els presidents de les entitats independentistes Marcel Mauri i Elisenda Paluzie o l’economista Xavier Sala-i-Martín.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut