Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’Audiència Nacional rebutja aturar la investigació del Tsunami i avala que García-Castellón la condueixi

|

- Publicitat -

L’Audiència Nacional ha rebutjat el recurs interposat per l’empresari Oriol Soler que reclamava aturar la investigació “prospectiva” que García-Castellón du a terme en la causa del Tsunami Democràtic. Així s’ha desprès de la resolució judicial, a la qual ha tingut accés ‘El Nacional’ i en la qual també es deixa clar que el jutge Manuel García-Castellón pot “ordenar les diligències que requereix” i investigar el cas com un delicte de terrorisme. Per a justificar-ho, tanmateix, citen la resolució del Tribunal Suprem que accepta investigar el president Carles Puigdemont i el diputat d’ERC Ruben Wagensberg per terrorisme.

L’AN ha resolt avui el recurs presentat per un dels investigats a la causa del Tsunami democràtic, l’empresari Oriol Soler, la defensa del qual l’exerceix l’edulcorat Benet Salelles. Concretament, es demanava a l’Audiència Nacional que, d’una banda, s’arxivés la causa, al·legant manca d’indicis; i, de l’altra, que es poséssin “límits, controls i garanties” en la investigació que du a terme García-Castellón, ja que des del passat mes de novembre el jutge no ha parat de demanar tota mena d’informació agències de seguretat aèria, al SEM, als Mossos, i fins i tot a l’OTAN per a justificar la seva acusació de terrorisme. 

Et pot interessar  El periodista Jesús Rodríguez i l'empresari Josep Campmajó s'exilien a Suïssa per la investigació del Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut