Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

L’atrevida proposta de Ramon Cotarelo per guiar Catalunya cap a la independència

|

- Publicitat -

El catedràtic en Ciències Polítiques Ramon Cotarelo, molt seguit a les xarxes per criticar el modus operandi dels principals partits del Govern pel que fa a l’estratègia per assolir la independència, ha tornat a revolucionar les xarxes amb una proposta que és, com a poc, atrevida.

En concret, Cotarelo argumenta que si no es pot assolir la independència és perquè actualment es té tota la fe posada en els partits, i “precisament per això no es pot assolir, perquè és només una part de la nació”. El que busca el catedràtic és que es creï un “moviment transversal per damunt dels partits encapçalats per un líder legítim i carismàtic”.

Publicitat

I qui ha de ser aquest líder? Doncs Cotarelo ho té clar: “El meu criteri és que el MHP Carles Puigdemont trenqui amb JxCat i encapçali un moviment unitari d’independència”. Amb aquesta contundència, el professor creu que amb prou seguidors del president legítim de Catalunya es podria proclamar la llibertat de Catalunya sense els processos de diàleg i dates de caducitat per parlar amb el Gobierno que no fan més que convertir-se en promeses no complides per part del Govern. Cotarelo ho remata amb la reflexió sobre un hipotètic moviment liderat per Puigdemont: “Que estigui a l’altura d’on la història l’ha posat”.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut