Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

L’associació espanyolista Unión de Brigadas es vanta d’arrencar la pancarta pro-amnistia de la façana de la Diputació de Lleida

"Ells tindran el cartell, però nosaltres tenim l'amnistia", ha avisat Talarn, que ha anunciat que denunciaran els fets

|

- Publicitat -

Unión de Brigadas, l’associació espanyolista que es dedica a “netejar” l’espai públic de símbols independentistes, ha sostret la pancarta a favor de l’amnistia de la façana de la Diputació de Lleida.

L’associació ha reivindicat l’acció a la xarxa social X (antic Twitter) amb una fotografia on es veuen dues persones agafant el cartell de nit en una àrea de servei de Fonolleres, a la Segarra.

Publicitat

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha dit en declaracions a RNE Lleida que denunciaran els fets “perquè no podem permetre que ningú assalti la Diputació”. Malgrat això, ha defensat que “ells tindran el cartell, però nosaltres tenim l’amnistia”, i ha afegit que amb l’acord d’investidura han aconseguit precisament “allò que demanava el cartell”.

Igualment, ha criticat a X que els responsables d’arrancar la pancarta hagin “assaltat amb nocturnitat un edifici públic”, i ha afegit que, tot i això, “el país gaudirà de l’amnistia gràcies a l’esforç d’un poble que no s’arronsa davant les amenaces i persisteix en els anhels de llibertat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut