Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Larrosa es reunirà amb tots els partits amb representació a la Paeria, excepte Vox

L'objectiu del PSC és avançar en un "acord" amb els grups polítics per tal d'arrencar de "forma immediata" el nou mandat

|

- Publicitat -

El candidat del PSC-Units a l’alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, ja ha començat la roda de contactes amb els diferents grups polítics que van obtenir representació a la Paeria en les eleccions municipals del 28 de maig. Va iniciar-la el passat dilluns, 5 de juny, amb la finalitat d’avançar en la configuració del nou govern municipal i de l’organització de l’Ajuntament de Lleida.

Fèlix Larrosa ha destacat, en l’inici d’aquesta ronda de contactes, que l’objectiu del PSC és avançar en un “acord” amb els grups polítics per tal d’arrencar de “forma immediata” el nou mandat. Segons Larrosa, la ciutat “no es pot permetre estar en una situació d’interinatge”.

Publicitat

Així, el passat dilluns el candidat a l’alcaldia va reunir-se amb el cap de llista del PP, Xavier Palau, la segona força més votada a Lleida, i a qui va exposar el full de ruta traçat pels socialistes, marcat per l’Agenda 2030. Larrosa es reunirà en els pròxims dies d’aquesta setmana amb la resta de partits amb representació a la Paeria amb l’excepció de VOX.

El candidat del PSC va ser el guanyador de les eleccions a Lleida, en aconseguir 9 regidors. Tanmateix, aquests són insuficients per governar amb majoria absoluta, de manera que Larrosa busca grups amb qui pactar. Això no obstant, tot apunta que governarà la ciutat  amb un govern en minoria, ja que el candidat del PP ha sol·licitat ser el cap de l’oposició.

Et pot interessar  Albiach critica les hipotètiques aliances del PSC i ERC amb Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut