Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

L’ANC s’integra en el Front comú contra la repressió

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana ha emès un comunicat en el que expressa que van assistir a la primera Conferència Nacional Antirepressiva. Com a resultat de la trobada, van emplaçar-se en la següent que tindrà lloc aquest dissabte 29 de gener.

Publicitat

En la Primera Conferència Nacional Antirepressiva, “més de 300 persones vinculades a entitats i iniciatives de caire antirepressiu es van trobar per posar en comú i debatre sobre les fortaleses i les febleses del moviment independentista” ha assenyalat l’ANC.

L’entitat ha considerat la trobada com la primera pedra en la construcció d’un front comú antirepressiu per donar resposta unificada als atacs contra l’independentisme. Insten a continuar treballant, sense pausa, “en aquest marc de confiança”.

Per a la concentració d’aquest dissabte s’ha previst fixar el marc polític i organització per consolidar aquests suports. També hi participaran altres membres i assemblees sectorials i territorials.

L’ANC ha encoratjat a totes les entitats que van participar en la primera sessió a l’octubre que també se sumin al Front Comú contra la repressió.

Et pot interessar  L'ANC crida a recuperar "l'esperit d'Urquinaona" aquest Primer d'Octubre
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió