Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’ANC recull més de 10.000 signatures en tres dies per demanar un Govern independentista

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana ha informat que el manifest “Govern independentista, ara! Per la urgència social i nacional”, ja ha assolit les 10.000 signatures en poc més de tres dies. Així, es constata la voluntat de demanar un govern netament independentista, i per tant, sense els comuns ni el PSC.

L’ANC demana “sentit d’estat” als tres partits destinats a formar Govern: ERC, Junts i la CUP. El manifest assegura que “només un govern de concentració nacional permetrà fer front als continus atacs de l’estat espanyol en tots els fronts”, i posa de relleu l’objectiu comú dels tres partits, malgrat les diferents estratègies dels partits per arribar a la independència. Amb tot, l’ANC envia un missatge molt clar als partits: “El poble ha complert; ara toca als electes actuar en justa correspondència amb la voluntat de la ciutadania”. Aquest mateix manifest es llegirà a la concentració convocada per aquest diumenge a Barcelona.

Publicitat

 

Et pot interessar  Aragonès creu que Junts no exigirà el traspàs de Rodalies si governa perquè "no ho va prioritzar" durant la negociació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut