Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’ANC denuncia que els Mossos retiren pancartes contra la visita de Felipe VI

|

- Publicitat -

En l’inici de les protestes per la visita d’avui a Catalunya del rei espanyol Felipe VI l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha denunciat que els Mossos estan fent retirar pancartes amb el lema “Catalunya no té rei”. L’entitat considera que “una vegada més ens trobem davant d’actuacions del govern que limiten l’exercici de drets fonamentals”. L’ANC crida a la mobilització contra el borbó: “Avui tornem a demostrar que Catalunya no té rei! Alliberem-nos d’un estat regit per una institució corrupta, repressora i antidemocràtica”.

Concretament l’ANC i Òmnium han desplegat 4 pancartes a ponts de Martorell sobre l’AP-7 i l’A-2 i els Mossos n’han retirat 3, i només n’han deixat una: la del pont de l’AP-7 al costat del parc forestal de Can Cases. La protesta ha concentrat una vintena de persones des de les 9 hores, en una concentració on també hi ha participat la Intersindical-CSC. Segons fonts de l’ANC, els Mossos han identificat diverses persones en els ponts on han retirat pancartes.

Publicitat

A les 9:45 hores una desena d’agents policials han fet fora la gent concentrada, argumentant del risc que caiguessin pel pont a la carretera. L’acte ha transcorregut sense més incidents.

Et pot interessar  Cap sorpresa: l'Audiència de Barcelona desestima el recurs de l'ANC contra el tancament de 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut