Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’ANC defensa la llista cívica com a alternativa als partits que “no tenen projecte per a la independència”

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, continua amb el full de ruta aprovat al març i referma l’aposta per una llista cívica per aprofitar l’espai que “malbaraten” els partits “que de moment es diuen independentistes, però no tenen projecte per a la independència”.

Com recull dBalears, Feliu es mostra crítica amb ERC i Junts, als quals acusa de mantenir una posició immobilista després de cinc anys de l’1-O. En aquest sentit, defensa que existeix un espai de vot independentista “però no està ben ocupat perquè aquests partits no acaben de convèncer”. Per tant, des de l’ANC confien que una llista cívica podria, finalment, “canalitzar el vot dels qui tenen ganes de tirar endavant el projecte per la independència”.

Publicitat

La presidenta de l’Assemblea descarta liderar la llista i confirma que l’ens es limitarà a impulsar-la. Així mateix, nega que d’aquesta manera el vot independentista quedi més dividit. “Si en l’actualitat els partits independentistes no són realment independentistes, no és que es divideixi, és que no hi ha cap partit o llista independentista”, resumeix.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut