Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

L’ANC convoca una manifestació contra Pedro Sánchez el dia que es reuneix amb Aragonès a Barcelona

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) es mobilitzarà contra la presència del president espanyol a Catalunya el pròxim dijous 21 de desembre. El cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, viatjarà a Catalunya per a reunir-se amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la que és la primera reunió institucional entre els dos presidents de la legislatura. La data, casualment, coincideix amb el sisè aniversari de l’aplicació a Catalunya de l’article 155 de la Constitució espanyola, el qual va arrabassar a la Generalitat i el Parlament les seves competències com a càstig per haver dut a terme el referèndum d’independència de l’1-O.

Així doncs, davant una situació que l’ANC considera una clara provocació, l’entitat independentista ha convocat una manifestació el dijous 21 a les 10:30 hores del matí a la plaça de Sant Jaume, davant el Palau de la Generalitat, on tindrà lloc la reunió entre Aragonès i Sánchez.

Publicitat

L’entitat manifesta que aquest dijous deixarà ben clar al president espanyol que “no és benvingut a Barcelona”. “Prou enganys: independència. L’única via és la unilateral” ha reblat l’ANC a través de Twitter.

Et pot interessar  Aragonès fa una crida a obtenir la "força" necessària el 12-M perquè la Moncloa digui 'sí' al referèndum
Publicitat

Opinió

Minut a Minut