Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’ANC convoca mobilitzacions per l’1, 2 i 3 d’octubre

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana ha comunicat quines mobilitzacions ha convocat per celebrar l’1,2 i 3 d’octubre que tenen el mateix lema que el de la Diada Nacional: “Lluitem i guanyem la independència”.

L’entitat ha fet saber que els objectius dels actes són: Reivindicar el referèndum del Primer d’Octubre, reconèixer tots els indrets que van aguantar les agressions i atacs dels cossos policials espanyols i homenatjar els represaliats del Primer d’Octubre i de les mobilitzacions posteriors.

Publicitat

Els actes englobaran discursos polítics, els concerts de Ginestà i Xavi Sarrià i diverses marxes arreu del país. Les jornades reivindicatives es clouran amb un acte polític a càrrec de la Plataforma 3 d’Octubre, del qual se’n sabran més detalls pròximament.

Amb motiu d’aquestes dates l’Assemblea Nacional Catalana fa pública la campanya “Independència És Llibertat” per tal d’aconseguir que la lluita antirepressiva esdevingui una eina política de mobilització i legitimació interna i externa de l’independentisme.

Et pot interessar  L'ANC recorre al Tribunal Suprem contra el tancament de la campanya 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut