Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’ANC aixecarà un mur d’urnes l’1-O per denunciar l’allunyament de les institucions respecte al referèndum

|

- Publicitat -

Un mur d’urnes davant del Palau de la Generalitat. Aquesta és l’acció protesta anunciada per l’ANC pel dia 1 d’octubre coincidint amb el cinquè aniversari del referèndum. Segons han detallat, serà una acció “commemorativa i reivindicativa” a dos quarts de quatre de la tarda i consistirà a aixecar un mur d’urnes per visibilitzar “l’allunyament de les institucions respecte al resultat del referèndum”.

Paral·lelament, el dia 1 també està previst que hi hagi un acte organitzat per l’ANC, Òmnium, l’AMI, el Consell de la República, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Intersindical-CSC. Serà a les cinc de la tarda a l’Arc de Triomf, tot i que de moment els organitzadors no n’han anunciat més detalls.

Publicitat

Denúncia de la repressió internacionalment

Així mateix, l’entitat ha fet una crida les seves assemblees territorials a organitzar “tants actes com tinguin previstos” al llarg del matí per celebrar la data, i després desplaçar-se a Barcelona per participar en les dues accions. A més, han convocat una concentració a les quatre de la tarda a la plaça Luxemburg de Brussel·les “per denunciar la repressió internacionalment”.

Amb tots aquests actes, l’Assemblea vol reivindicar que cal “fer valdre de nou la fita aconseguida” l’1-O, “reafirmar la voluntat de complir amb el mandat del referèndum” i recordar “les víctimes de la violència i els represaliats”.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut