Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’AMI vol fugir de la repressió espanyola i contempla trasllardar-se a la Catalunya Nord

La justícia espanyola ha de resoldre més de vint recursos pel pagament de quotes a l'organitzaciço, que oscil·len entre els 75 i els 10.000 euros

|

- Publicitat -

La repressió espanyola no té aturador cap a les entitats civils independentistes de Catalunya i l’objectiu de l’Estat és abolir qualsevol força que clami pel mandat republicà del poble català. L’ANC i Òmnium n’han estat molt perjudicades però l’organització local que aglutina forces per treballar per la república no n’ha sortit lliure de repressions. De fet, el TSJC ha de resoldre més de vint recursos pel pagament de quotes, que oscil·len entre els 75 i els 10.000 euros.

És per això que l’Associació de Municipis per la Independència està estudiant l’opció de traslladar la seva seu social a la Catalunya Nord fugint, així, d’aquesta persecució judicial que l’Estat espanyol evoca contra l’associació republicana. Per fer-ho, s’hauria d’obrir una nova entitat transfronterera ubicada a l’estat francès.

Publicitat

El president de l’AMI, Josep Maria Cervera, ha explicat que, arran de la regressió de drets civils i polítics que es viuen a Catalunya, han d’intentar buscar solucions.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut