Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

L’alcalde en funcions de Cambrils denuncia per prevaricació qui va ser el seu regidor d’Urbanisme

Oliver Klein acusa Enric Daza, ara cap de llista de Junts, d'haver-se autoatorgat una llicència d'obres

|

- Publicitat -

L’alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, ha denunciat davant la Fiscalia de Tarragona l’actual cap de llista de Junts, Enric Daza, que va ser el seu regidor d’Urbanisme. L’acusa de suposats delictes de prevaricació, usurpació de funcions públiques i desobediència.

Klein culpa Daza d’haver-se atorgat una llicència d’obres sense informar que ell era el propietari de l’immoble. En la denúncia, l’encara alcalde en funcions apunta que l’obra havia de ser “menor” i ha acabat sent “una reforma més complicada” que titlla “d’il·legalitzable”. Klein recrimina al seu exregidor que els fets es produïssin al febrer, just quan Daza va notificar que deixava la regidoria i deixava el seu partit municipal (NMC), per encapçalar la llista de Junts.

Publicitat

Oliver Klein denuncia Enric Daza per delicte de prevaricació, argumentant que “s’ha beneficiat d’una acció directa” mentre era regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Cambrils. A més, també l’acusa d’un presumpte delicte d’usurpació de funcions públiques, ja que considera que “es pot debatre en quina data i de quina manera” va atorgar la llicència d’obres.

Pel que fa al delicte de desobediència, Klein ha criticat que “posés obstacles als agents de la policia i inspectors d’urbanisme”, quan aquests van presentar-se a l’immoble, el passat mes de març, perquè suposadament les obres s’estaven efectuant abans del previst.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut