Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’Ajuntament de Rubí vol presentar-se com a acusació particular en el judici per l’atropellament dels ciclistes

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha explicat que vol acompanyar les famílies de les dues víctimes mortals de l’atropellament mortal de diumenge durant el procés judicial perquè “es faci justícia”.

A la sortida del tanatori del municipi on s’ha celebrat la vetlla pels dos ciclistes morts, la batllessa ha confirmat que el consistori estudia presentar-se com a acusació particular si la norma ho permet. “Res ens tornarà els nostres veïns, però sí que podem evitar que una situació com aquesta es torni a produir”, ha afegit.

Publicitat

La batllessa també ha anunciat que, junt amb la Federació Catalana de Ciclisme, preparen un gran homenatge a les víctimes pel 3 de setembre que consistirà en una marxa ciclista i una concentració. Diumenge, l’Ajuntament va decretar tres dies de dol oficial al municipi veí de Castellbisbal.

Presó sense fiança

La jutgessa de Rubí ha enviat a presó sense fiança el conductor que va atropellar un grup de ciclistes a Castellbisbal i va provocar la mort de dos d’ells, deixant un tercer ciclista en estat crític. A la resolució destaca que la “pròpia conducta de l’investigat denota un absolut menyspreu per la norma, així com per la vida i integritat alienes, ja que va abandonar el lloc de l’accident amb coneixement de l’elevadíssima probabilitat d’haver mort algun dels ciclistes”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut