Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’Ajuntament de Picassent (PSPV) rebutja celebrar un acte d’homenatge a Guillem Agulló

El Jovent Republicà del País Valencià denuncia el boicot del PSPV a l'homenatge de Guillem Agulló i a la lluita ciutadana

|

- Publicitat -

El Jovent Republicà del País Valencià denuncia que l’Ajuntament de Picassent (Horta Nord) ha denegat la celebració d’un acte d’homenatge a Guillem Agulló, l’assassinat del qual a mans de grups neonazis compleix 30 anys aquest 11 d’abril del 2023. El consistori, governat pel Partit Socialista del País Valencià (PSPV), ha rebutjat cedir un espai a l’organització per tal de dur a terme l’acte, al·legant que no compta amb els recursos suficients perquè es desenvolupi correctament.

L’entitat juvenil va posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Picassent per demanar-los una aula polivalent de la Casa Jove La Torta, així com equipament (micròfons i cadires pels ponents i assistents), on celebrar l’homenatge al 30è aniversari de l’assassinat de Guillem Agulló, perpetrat per grups neonazis a Montanejos (Alt Millars). L’acte, a més, comptava amb la participació del pare de Guillem Agulló i la diputada d’ERC al Congrés, Marta Rosique. Malgrat les bones intencions de Jovent Republicà, el PSPV, a través de la regidoria de Joventut, ha negat cedir la sala al·legant que no disposa del “personal” per a garantir el correcte funcionament de l’acte.

Publicitat

El Jovent Republicà del País Valencià ha denunciat a través de Twitter la negativa, qualificant-la de “boicot”. “El feixisme infecta les nostres institucions i boicoteja la lluita ciutadana”, han reblat, tot adjuntant la negativa del consistori.

Et pot interessar  La Moncloa tanca la porta a la proposta de referèndum d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut