Dilluns, 13 de juliol de 2020 - Edició 718
La República

L’acte del Consell per la República a Perpinyà preveu ser un èxit d’assistència

L’Assemblea ja compta amb 400 autocars plens per anar a l’acte, quan encara queden dues setmanes perquè es dugui a terme

Redacció
Redacció 14/02/2020
Pla general de la foto de familia a l'acte de presentació del Consell per la República a Brussel·les, amb el president Torra i l'expresident Puigdemont al centre. (horitzontal)

L’Assemblea Nacional Catalana ha fet un comunicat on destaca que ja té 400 autocars completament plens a dues setmanes de l’acte de Perpinyà que organitza el Consell per la República. L’entitat, encarregada d’organitzar el transport i l’equip de voluntariat, pot dir amb orgull que les diferents assemblees territorials tenen un gran nombre d’autocars contractats, i que el ritme de reserves segueix augmentant a bon ritme. A més, l’Assemblea ha posat en marxa un espai web que insta als interessats a inscriure’s com a voluntaris.

Per tant, la conclusió és que l’acte de Perpinyà preveu tenir un gran èxit d’assistència per part dels catalans que es desplacin a la Catalunya Nord per veure com es reuneixen Puigdemont, Comín i Ponsatí amb altres membres del CxR.

Relacionats