Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

L’acte del 250è aniversari Foment del Treball Nacional estarà presidit pel “molt honorable” Felipe VI

El fill del cap d’estat que el dictador espanyol va escollir serà l’encarregat de presidir la cerimònia de Lliurament de Medalles de Foment de Treball

Redacció
Redacció 24/11/2021

El cap d’Estat fill de l’assassí d’elefants a Botswana, Felipe VI, tornarà a Barcelona el pròxim 29 de novembre, en un intent de millorar la seva perjudicada imatge a Catalunya. L’objectiu d’aquesta visita serà el de presidir l’entrega de Medalles Commemoratives i dels XIV Premis Carles Ferrer Salat en el marc del 250è aniversari de Foment del Treball Nacional.

En aquest acte, a més d’Aragonès es reuniran els presidents del País Valencià, Aragó i les Illes Balears. Casualment en aquest acte coincidiran els territoris que componien la Corona d’Aragó. Així doncs, Felipe VI, farà realitat els seus somnis humits i vindrà a demostrar qui talla el bacallà.

L’acte comptarà amb la presència de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i de la “combativa” alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que, sens dubte, aplaudiran el discurs del Borbó fins a tenir els dits adolorits.