Dimecres, 8 de desembre de 2021 - Edició 1231
La República

La xarxa no perdona i se’n fot d’una piulada de la Guàrdia Urbana per la recent emissió de “Crims”

El que pretenia ser un tuit sobre una declaració d’amor d’un agent s’ha convertit en bromes relacionades amb els últims episodis del programa “Crims” i el cas de la Guàrdia Urbana

Redacció
Redacció 17/10/2021
Dos agents de la Guàrdia Urbana patrullant per Barcelona

Una piulada sensacionalista de la Guàrdia Urbana i l’avorriment que pot provocar un diumenge de sofà han causat una situació curiosa i divertida a la xarxa social. El compte de la Guàrdia Urbana explicava la història d’un agent acabat de graduar a l’Institut de Seguretat Pública, que per celebrar que ja formava oficialment part del cos va decidir declarar-se a la seva parella, demanant-li matrimoni a l’acabar l’acte de benvinguda de la seva promoció. Però les reaccions a l’acte romàntic han coincidit amb la recent emissió dels quatre capítols del programa “Crims” dedicats al cas de la Guàrdia Urbana, que narrava una història d’embolics amorosos que van acabar amb l’assassinat d’un agent, suposadament premeditat per la seva parella, Rosa Peral, i el seu amant, ambdós condemnats recentment a més de 20 anys de presó.

El resultat? Una allau de respostes al tuit que fan broma sobre el cas de la Guàrdia Urbana: “‘Crims’, escalfa que surts”, “Aquesta noia no ha vist Crims?”, “Volem la foto dels dos anells” o “Posaran llum a la foscor” són algunes de les piulades més destacades.