Dissabte, 10 d'abril de 2021 - Edició 989
La República

La xarxa esclata contra les barbaritats de Manuel Valls: “La Catalunya Nord no existeix”

L’expresidenta de la delegació del Consell per la República a Perpinyà se’n fot del regidor amb ironia: “I Espanya és una democràcia plena i Valls el Pare Noel”

Redacció
Redacció 07/03/2021
Manuel Valls, regidor de l'Ajuntament de Barcelona / Cambra de Comerç

Manuel Valls demostra dia rere dia que l’únic que sap fer és desprendre odi cap a Catalunya i mostrar les seves actituds més xenòfobes. En una piulada comentant una entrevista que li ha fet “Le Journal de Dimanche” al president exiliat Carles Puigdemont, Valls li retreu que fa “victimisme”, i l’acusa de ser un “fugit de la justícia d’una gran democràcia”. Per acabar-ho d’adobar, ha afirmat que “la Catalunya Nord no existeix”, i aquí ha començat l’allau de crítiques a la xarxa.

Una de les portaveus d’aquesta crítica és una afectada directa per la barbaritat que ha exclamat Valls; la periodista i expresidenta de la delegació del Consell per la República a Perpinyà, que ha decidit fotre’s de Valls tirant d’ironia: “La Catalunya Nord no existeix, Espanya és una democràcia plena i Manuel Valls és el Pare Noel”, ha etzibat en resposta al soci d’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona. “Tots els seus tuits són obsequis”, conclou.