Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

La xarxa esclata contra les barbaritats de Manuel Valls: “La Catalunya Nord no existeix”

|

- Publicitat -

Manuel Valls demostra dia rere dia que l’únic que sap fer és desprendre odi cap a Catalunya i mostrar les seves actituds més xenòfobes. En una piulada comentant una entrevista que li ha fet “Le Journal de Dimanche” al president exiliat Carles Puigdemont, Valls li retreu que fa “victimisme”, i l’acusa de ser un “fugit de la justícia d’una gran democràcia”. Per acabar-ho d’adobar, ha afirmat que “la Catalunya Nord no existeix”, i aquí ha començat l’allau de crítiques a la xarxa.

Una de les portaveus d’aquesta crítica és una afectada directa per la barbaritat que ha exclamat Valls; la periodista i expresidenta de la delegació del Consell per la República a Perpinyà, que ha decidit fotre’s de Valls tirant d’ironia: “La Catalunya Nord no existeix, Espanya és una democràcia plena i Manuel Valls és el Pare Noel”, ha etzibat en resposta al soci d’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona. “Tots els seus tuits són obsequis”, conclou.

Publicitat

Et pot interessar  Pagesos de la Catalunya del Nord s'uneixen al tall de Pontós: "Som germans. Hem de cooperar enlloc de competir"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut