Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La xarxa critica Colau per les confoses pintades a les voreres dels carrers de Barcelona

|

- Publicitat -

Tant els vianants com els conductors de vehicles que circules pels carrers de Barcelona, van sortir del confinament i s’han trobat amb alguns canvis que poden arribar a confondre. És el cas de la Via Laietana de Barcelona, a la qual l’Ajuntament de Barcelona va decidir pintar una franja groga per la vorera, que teòricament va destinada als vianants que van a peu. Doncs bé, el resultat d’aquesta maniobra ha resultat un fracàs, ja que molts ciclistes han pensat que es tractava d’un carril bici que els permetia circular per allà. Així ho expliquen alguns d’ells en un vídeo compartit per Betevé, que ha corregut per les xarxes i que ha resultat amb crítiques i burles per part dels usuaris cap a la gestió de l’alcaldessa de Barcelona.

Figures públiques la regidora de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, han carregat contra aquest tipus de decisions dient que “aquest és el resultat d’improvisar mesures i ignorar el consens”. Per la seva banda, Baños se’n fot d’aquestes franges grogues assegurant que “mira que és fàcil posar un cartellet, res: uns dibuixets sense context”.

Publicitat

També s’han comentat altres carrers de Barcelona que han estat pintats de manera peculiar, així com el fet que s’hagin reduït els carrils d’altres vies que faran que quan hi torni a haver la circulació d’abans de la pandèmia, pot suposar un autèntic caos.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut