Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La xarxa alliçona un militant de C’s sorprès per les salutacions feixistes del 12-O

|

- Publicitat -

Centenars de persones s’han manifestat a Barcelona aquest dimecres per celebrar el 12-O sota el lema ‘Més Espanya i més espanyol’. Com cada any, hi han participat sectors d’extrema dreta i de l’espanyolisme més ranci. Tot i que ja és habitual en aquestes celebracions, el militant de C’s, Pepe Escofet, s’ha mostrat sorprès i decebut amb el fet que alguns dels participants deixessin anar càntics franquistes o fessin salutacions feixistes.

“Avui he tornat molt decebut de la manifestació del 12-O a Barcelona: És inacceptable que NENS (d’uns 14-15 anys) amb adhesius d’un cert partit i pancartes d’una coneguda entitat de joves es posin a cantar himnes falangistes i a fer la salutació feixista”, ha publicat indignat.

Publicitat

La xarxa l’alliçona

Tanmateix, la xarxa li ha recordat on anava i per quin partit treballa. “Sou vosaltres els nens”, “Et veig una mica despistat. Que no saps a on anaves, potser?” o “Vius a Espanya de fa poc, oi?” són algunes de les respostes que ha rebut.

Altres usuaris han argumentat que Cs “s’ha dedicat des dels seus inicis a Catalunya a esvalotar la societat catalana i promoure un nacionalisme espanyol identitari al·lèrgic a Catalunya” o que “l’unionisme només s’entén amb la seva relació amb els falangistes”.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut