Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

La visió d’un reconegut campió d’escacs de la Unió Soviètica que destapa la brutal hipocresia d’occident amb el conflicte rus

|

- Publicitat -

Que la política es mou per interessos i diners no és cap novetat, però a vegades, quan es juga amb el diable per obtenir benefici, el preu a pagar és més car.

Publicitat

És el que ha passat a les democràcies europees de la UE, i també als Estats Units, amb Rússia. El llegendari campió d’escacs de la Unió Soviètica, Garry Kasparov, ho explica molt clar en una piulada on parla de Putin i evidencia la hipocresia dels que hi han negociat tots aquests anys: “Aquesta és la serp que el món lliure va acollir , tractant-lo com un aliat, un igual, mentre difonia la seva corrupció. Ara, ataca de nou, demostrant que no pots evitar lluitar contra el mal, només retardar-lo mentre apuja el preu”. Així de contundent ha estat Kasparov llançant una veritat que ara pot fer mal a molts, però que no deixa de ser la realitat, ja que al final, el poder de l’oligarquia russa es deu als negocis que ha fet amb la resta del món, que li han permès fer créixer el seu poder militar fins al punt on es troba ara, amb via lliure per atacar i ocupar Ucraïna.

Avui, després de la constatació d’aquest terrible atac, queda clar qui ha donat el poder militar a Putin, i si s’expropiessin tots aquests negocis i poder dels oligarques russos, la guerra s’acabaria o ni tan sols existiria. “Glòria a Ucraïna”, ha sentenciat Kasparov.

Et pot interessar  La UE inicia un curs polític marcat per les eleccions a l'Eurocambra i amb la guerra d'Ucraïna com a teló de fons
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió