Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

La victòria feixista italiana coincideix amb la crisi de Vox

|

- Publicitat -

Amenaces per formar una nou grup polític. El triomf de l’ultradreta liderat per Meloni A Itàlia coincideix amb la gran crisi de Vox generada per Macarena Olona. L’excandidata a la Junta d’Andalusia i exdiputada per Granada, crescuda pel recent triomf a les urnes de la italiana Giorgia Meloni; s’identifica ara en la creació d’una nova formació. Tot assegura si un cop passades les eleccions municipals i autonòmiques de 2023 Vox “no es consolida com a alternativa per als espanyols”.

Tot plegat ho ha anunciat Olona en una entrevista de ‘Canal Sur’. Seguidament ha avançat a diversos periodistes que ja compta amb “el finançament suficient per aquesta creació”, tot i que considera que impulsar a dia d’avui un altre partit seria una “absoluta temeritat i irresponsabilitat”, ja que fractuaria encara més “el tauler polític en un moment en què Espanya necessita unitat”; segons ha avançat el Diario.es.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut