Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La Universitat Massachusetts Amherst acull el 18è Col·loqui Internacional de la North American Catalan Society

|

- Publicitat -

La Universitat Massachusetts Amherst acull, des d’aquest divendres a diumenge, el 18è Col·loqui Internacional de la North American Catalan Society que promou els estudis de llengua i cultura catalanes. En el marc del programa de formació continuada per al professorat d’estudis catalans de l’exterior, i tot aprofitant la realització del Col·loqui, el Llull i les Universitats de Chicago, de Massachusetts Amherst i de Mont-real organitzen aquest dijous, també a Amherst, una jornada de formació adreçada al professorat dels centres dels Estats Units i Canadà que formen part de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior.

La North American Catalan Society és una associació que es dedica a promoure els estudis de llengua i cultura catalanes a la universitat nord-americana, on hi fomenta la divulgació dels estudis catalans i serveix de referent i de veu pública a una xarxa d’investigadors en aquest camp.

Et pot interessar  [POBRES CATALANS] El govern espanyol assegura als socis europeus que el català "forma part de la identitat nacional espanyola"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut