Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

La UAB xifra en uns 50.000 euros els desperfectes per la botellada

|

- Publicitat -

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha xifrat en uns 50.000 euros els desperfectes causats per la botellada que es va organitzar dissabte a la matinada al campus de Cerdanyola del Vallès.

Fonts de la UAB han informat que la majoria d’aquests diners s’han destinat a pagar les hores extres del personal de seguretat i de neteja, a més de la reparació de vidres, portes i papereres, entre altres materials malmesos.

Publicitat

Aquesta quantitat se suma als 4.000 euros que va estimar Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per destrosses a tres estacions –Universitat Autònoma, Les Fonts i Sant Cugat– i pintades a l’interior d’un tren i el trencament dels seients d’un altre.

En un comunicat d’aquest dilluns, l’equip de govern de la UAB expressa “la condemna més ferma” pels fets i subratlla que no es pot repetir, i que no és just ni per a la institució ni per als membres que hi viuen i hi treballen.

Així mateix, indica que “no tan sols és responsabilitat” de la universitat garantir les normes de convivència i de respecte, i que cal la implicació i el compromís de tots els agents socials.

També assenyala que han obert una “reflexió profunda” juntament amb les autoritats públiques per mirar de prevenir i evitar fets semblants en el futur.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut