Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La tercera candidatura de Colau per Barcelona és un secret a veus

|

- Publicitat -

Que l’alcaldessa es tornarà a presentar a les eleccions municipals per seguir transformant Barcelona no és cap secret i tothom ho dona per fet. Unes informacions del diari Metrópoli Abierta revelen que no tan sols els més pròxims a Colau creuen que es tornarà a presentar, sinó que ho veuen com “l’única carta que tenim” per seguir apostant per la transformació de la ciutat que va prometre Colau el 2015. Aquest pensament xoca amb el fet que el codi ètic de Barcelona en Comú fixa un límit de dos mandats consecutius “prorrogables a un més si hi ha un procés de validació ciutadana”.

Fora de l’oficialitat, Metrópoli ha pogut saber que el fet que Colau sigui l’aposta principal és perquè “no tenen un relleu que els doni garanties”. Això ha fet que l’actual alcaldessa ja faci precampanya amb molta antelació passejant-se per barris on no va guanyar per gaire distància o directament es va veure superada pel PSC o ERC, com ara Nou Barris o Sant Martí.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El Govern accepta estudiar moratòries a macroprojectes per la sequera però creu que no afectarà el Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut