Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La Societat d’Estudis Militars reclama el disseny de polítiques de defensa com ha fet Escòcia

|

- Publicitat -

La Societat d’Estudis Militars, think tank dedicat a la creació de coneixement sobre política de defensa, ha fet públic un comunicat sobre l’acord de Govern entre ERC i Junts i lamenta que “constatem l’absència de propostes en l’àmbit de la política de defensa. No és pas nou, però no pas per això menys greu. Com hem dit en reiterades ocasions, no es pot esperar cap mena de reconeixement internacional si des del Govern de Catalunya no es planteja com es cobriran les capacitats defensives que actualment aporta l’Estat espanyol. En el cas del Govern d’Escòcia, s’han formulat propostes en aquest sentit”.

L’entitat informa que “hem plantejat diversos models de defensa en les nostres publicacions i, molt destacablement, amb els seminaris que realitzem cada any amb especialistes internacionals. Enguany a més, l’ANC s’ha sumat a la visió realista de les relacions internacionals i hi hem aportat la nostra visió. Continuarem la nostra tasca, i emplacem al Govern de la Generalitat a formular propostes creïbles en política de defensa. De no fer-ho, la comunitat internacional continuarà percebent l’independentisme català com a poc seriós”.

Et pot interessar  El Govern demana explicacions a un Centre Català d'Argentina per no atendre una víctima d'abusos sexuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut