Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La seu del PSC es desperta amb pintades i llaços grocs com a resposta a l’odi de Coripe

Membres del partit equiparen la crema del ninot de Puigdemont amb la simbologia pintada al casal socialista de Joan Reventós

|

- Publicitat -

La seu del PSC ha despertat aquest dilluns amb pintades i llaços grocs com a protesta de l’acció d’odi que es va viure aquest diumenge a Coripe, un poble de Sevilla, on es va disparar i cremar un ninot que representava el president Carles Puigdemont. “PSC calla, Iceta balla” es pot llegir a la façana de la seu dels socialistes, partit del qual també en forma part l’alcalde del poble andalús.

Tant el secretari d’organització, Salvador Illa, com la candidata del PSC per al 28-A, Meritxell Batet, han condemnat aquesta acció al casal socialista de Joan Reventós. “Hem condemnat i seguirem condemnant tots els actes d’intolerància”, ha assegurat Illa. “Ja n’hi ha prou d’actes d’intolerància”, ha sentenciat Batet. La cap de llista i ministra de Política Territorial va condemnar ahir, a última hora, la crema del ninot de Puigdemont: “Cremar la imatge d’una persona, impedir actes electorals o qualsevol mena de comportament intolerant”, equiparant la gravetat de tots els actes de protesta.

Publicitat

Et pot interessar  Albiach critica les hipotètiques aliances del PSC i ERC amb Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut