Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La resposta de TV3 que deixa en evidència Rivera i Ciudadanos

Dur comunicat contra la formació d'ultradreta nacionalista espanyola

|

- Publicitat -

El comitè professional de TV3 ha criticat les declaracions d’aquest matí del president de Ciutadans, Albert Rivera, en què ha acusat la televisió pública de “mentir cada dia” i ser un “aparell de propaganda separatista”. Així, han rebutjat les acusacions titllant-les de “demagògiques i falses”, sense “cap aportació que les sostingui” i han demanat “responsabilitat, rigor i respecte”. En aquest sentit, quan s’ha acabat l’entrevista, han reclamat al líder del partit una “actitud contundent” perquè als actes del seu partit es respecti la llibertat de premsa i d’expressió i la integritat física dels informadors. Per últim, han recordat que és “imprescindible” la crítica als mitjans públics, però “intolerable” la “calumnia constant”.

Pels professionals, el president del primer partit del Parlament ha reiterat les acusacions de manipulació, ha qüestionat la professionalitat dels treballadors de TV3 i creuen que “en una actitud inaudita” fins i tot ha “esmenat” les preguntes de l’entrevista, suggerint un “qüestionari alternatiu”.

Publicitat

Per tot això, el consell professional a través de Twitter ha recordat a Ciudadanos que en una concentració seva un home va agredir un càmera de TeleMadrid pensant-se que era de TV3. A més, opinen que “el discurs incendiari de Ciudadanos posa en perill la integritat física dels treballadors i treballadores de la CCMA_cat i de tots els mitjans”.

https://twitter.com/comitedetv3/status/1038078312537567233

https://twitter.com/comitedetv3/status/1038078355659284480

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut