Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La reflexió de Lluís Llach sobre l’abraçada de Jordi Cuixart amb Miquel Iceta

|

- Publicitat -

Per si no hi hagués prou divisió a l’independentisme, l’abraçada que va fer Jordi Cuixart a Miquel Iceta aquest dilluns durant l’acte de presa de possessió de Pere Aragonès com a president de la Generalitat va fer generar rebombori a les xarxes socials.

Dos dies més tard, qui s’ha pronunciat sobre aquest fet ha estat el músic Lluís Llach, el qual ha expressat una interessant reflexió que ajunta l’opinió més crítica amb Cuixart, amb la d’aquells que creuen que el gest suposava la vergonya pels socialistes. D’una banda, Llach ha dit que l’abraçada de Cuixart al “cínic” d’Iceta “no l’hauria pogut fer”, però de l’altra afirma que “precisament per això, encara l’admiro més”. El cantant té clar que aquesta abraçada no suposa la renúncia de la lluita de Cuixart, ni la rendició davant el botxí, com apuntaven molts crítics que fins i tot van expressar la voluntat de donar-se de baixa d’Òmnium Cultural, entitat presidida per Cuixart: “Ni per un moment, ni per un moment, dubto de les seves conviccions i del seu compromís”.

Publicitat

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut