Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La reflexió de Jordi Borràs sobre la creació d’una plataforma d’streaming “100% en català”

|

- Publicitat -

El fotoperiodista represaliat Jordi Borràs ha fet una interessant reflexió sobre impulsar un nou model de televisió que tingui el 100% del seu contingut en català.

En una piulada, Borràs assegura que en l’actualitat “el model televisiu ha canviat”, i apressa per la creació d’una “plataforma en streaming 100% en català”. El fotoperiodista retreu que grans plataformes com Netflix, Disney + o HBO aposten pel contingut en llengua catalana, tot i que destaca el cas de Filmin, que “té una oferta interessant”. A partir d’aquest desinterès de les grans productores actuals, Borràs apressa la CCMA, però sobretot el Govern per crear una sola plataforma en català: “La CCMA ho hauria d’impulsar, i el Govern executar-ho com a prioritat”, ha dit. La proposta de Borràs s’ha viralitzat a Twitter, amb la majoria d’usuaris donant-hi suport per evitar “l’extinció del català”.

Publicitat

Et pot interessar  Greu discriminació lingüística: fan fora una clienta catalanoparlant d'una perruqueria al crit de "Estamos en España"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut