Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La prova que demostra el joc brut de les clavegueres de l’estat contra Gonzalo Boye

|

- Publicitat -

Tot està connectat a les clavegueres de l’estat, però encara més si es tracta de perseguir i espiar personalitats independentistes i els seus advocats. És el cas de Gonzalo Boye, que és víctima d’una persecució brutal per part d’Espanya per tal d’intentar extreure’n draps bruts, que per ara no han portat enlloc.

El diari Vilaweb ha publicat un excel·lent resum de tota la trama que envolta Boye i les dades espiades del seu telèfon mòbil, on es recorda qui hi ha implicat realment en aquesta persecució. Segons Vilaweb, qui ha aconseguit accedir a la informació ha estat María Tardón, que al seu torn és amiga íntima de la muller del periodista feixista Pedro J.RamírezCruz Sánchez de Lara. Però la connexió es fa encara més pal·lesa quan es revela que Tardón també forma part de la direcció de l’associació que es va querellar contra Boye i contra la jutgessa que portava el cas de Llarena. En aquesta associació també hi ha vinculat l’editor de llibres de Manuel Marchena, una altra figura molt recordada per la persecució constant contra l’independentisme i el judici dels presos polítics.

Publicitat

En tot aquest entramat, qui hi ha ficat cullerada ha estat el president Puigdemont, a qui Boye defensa des de fa temps aconseguint èxits judicials a Europa, que evidencia que a les clavegueres “ningú els posa límits perquè gaudeixen d’impunitat judicial, complicitat mediàtica i covardia política”.


 

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut