Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La primera línia política espanyola ignora mesures sanitàries durant un esdeveniment d’El Español

|

- Publicitat -

El mateix Gobierno que ha decretat un toc de queda, i la primera línia política espanyola han estat convidats aquest dilluns al cinquè aniversari del diari El Español, on també s’hi han entregat alguns premis. Com es pot comprovar en moltes de les fotografies de l’esdeveniment, els grups polítics s’han ajuntat, tocant-se les espatlles, per fer-se fotografies oficials, i per tant no han respectat les mesures sanitàries pertinents. No cal dir que una reunió on hi havia 150 convidats també ignora per complet la llei que marca que només es poden reunir fins a 6 persones en un espai tancat. Membres del PP, PSOE i Ciudadanos han interactuat entre ells, fins i tot el ministre de Sanitat, Salvador Illa, que se suposa que ha de vetllar per la seguretat de la ciutadania davant de la covid, ha donat molt mal exemple de com s’han de fer les coses.

Durant l’acte també s’han pogut comprovar com alguns dels participants es treien la mascareta quan bonament els convenia.

Publicitat

En aquest fil de Twitter d’Electomania es poden consultar totes les fotografies per comprovar el nivell d’hipocresia de la classe política espanyola:

 

Et pot interessar  Illa qualifica de "coseta electoral" la proposta d'Aragonès d'una conselleria específica per al català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut