Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La presidenta del Parlament Europeu exigeix aturar la compra de gas rus per parar de “finançar” la guerra

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Eurocambra, Roberta Metsola, ha demanat aquest divendres que la UE deixi de comprar gas rus per tal d’aturar el finançament de la guerra de Rússia. En una entrevista al mitjà LRT, Metsola ha assegurat que és necessari reduir a zero la dependència energètica de la UE del gas rus. Segons la presidenta del PE, en cas contrari, Europa continuarà finançant “directa i indirectament la guerra”. “Els ucraïnesos estan destruint tancs russos cada dia, i estem pagant perquè Rússia en construeixi de nous”, ha expressat Metsola. D’altra banda, la presidenta de l’Eurocambra també ha anunciat aquest divendres que prohibeix l’entrada del personal diplomàtic de Rússia i Bielorússia a les instal·lacions del PE.

Metsola ha anunciat la prohibició de l’entrada del personal diplomàtic i governamental rus i bielorús en un missatge a Twitter on ha assegurat que “no hi ha lloc a la ‘casa de la democràcia’ per a aquells que pretenen destruir l’ordre democràtic”.

Et pot interessar  El Consell Nacional d’ERC avala les llistes per a les eleccions europees, amb Diana Riba com a cap de llista
Publicitat

Opinió

Minut a Minut