Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La premsa europea destrossa la gestió d’Espanya amb la crisi sanitària

|

- Publicitat -

La premsa internacional, i en concret, l’europea, no està tenint cap mena de compassió amb la pèssima gestió de la crisi del coronavirus que ha fet Espanya des que va començar el brot. A hores d’ara, Espanya segueix sent un dels països que presenta més casos a escala mundial, i diversos mitjans en retreuen, sobretot, la falta de coordinació política.

El famós diari britànic ha dit literalment que Espanya viu “un dels moments més foscos i dramàtics de la seva història” i destaca que actualment “és el punt més calent de la pandèmia global”. D’altra banda, sí que felicita la millor gestió per part de França, Suïssa o Eslovènia. El diari britànic també parla de la incompetència de Fernando Simón, que el 9 de febrer va dir que Espanya només sumaria uns pocs casos, i ara “el número per capita és 40 vegades superior al registrat a la Xina”.

Publicitat

D’altra banda, la premsa alemanya, al diari Frankfurter Allgemeine Zeitung, recordava el caos que regna a tot el país i critica durament la “falta de coordinació” en el subministrament d’equipament: “ningú sap el que fa l’altre, sembla una guerra de guerrilles”. Pel que fa a la gent gran, els diaris alemanys recorden que “Alemanya no hauria de cometre el mateix error i posar més atenció a les residències d’avis”.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut